З настанням осені завжди стикаюся з проблемою: футболки вже прохолодно, а светри ще зарано. Думаю, що саме лонгслів може стати вирішенням для цього періоду. Він виглядає легким, але водночас трохи теплішим, ніж футболка. Цікавить, чи справді вони зручні у щоденному носінні восени й навесні. Чи достатньо мати кілька базових моделей у нейтральних кольорах, щоб «перекрити» міжсезоння, чи краще комбінувати ще з іншими речами?
Я теж шукала щось для міжсезоння і замовила лонгсліви на https://luforu.com/katalog/verh/longslivy/ . Це виявилося дуже практично. Вони легкі, але достатньо теплі, щоб носити їх у перехідний період. Я взяла чорний і бежевий, і цього реально вистачає, щоб поєднувати з джинсами, спідницями чи під жакет. Що подобається найбільше — можна носити як самостійно, так і у багатошарових образах. Для мене це ідеальне рішення на осінь і весну.
Лонгсліви справді універсальні для цього періоду. Вони не виглядають громіздко й дозволяють створювати різні образи без великої кількості речей у шафі. Можна комбінувати з кардиганами, жакетами або навіть легкими куртками. Якщо підібрати кілька відтінків, то цього буде достатньо, щоб складати комфортні й різноманітні комплекти на кожен день.